Over Bureau Buut Contentmarketing - Bureau Buut
  • Bureau Buut

    Waarom, wie, wat, wanneer, waar en hoe?

Willemijn Mestebeld

Oprichter Bureau Buut & contentspecialist

Over Bureau Buut

Met ruim 10 jaar ervaring als journalist en contentmarketeer was de tijd rijp voor de volgende stap: een eigen bedrijf. Daarom richtte ik in 2016 Bureau Buut op. Waarom? Ik wil waardevol, relevant en persoonlijk zijn, net als goede content. Dat zegt niet alleen iets over mij, maar ook over wat ik voor mijn klanten kan betekenen.

Doel en ambitie

De kneepjes van het vak leerde ik in dienst van mediabedrijven, de overheid en grote zakelijke en financiële dienstverleners. Door de gouden combinatie van journalistiek en contentmarketing heb ik oog en gevoel voor doelgroepen en hoe je die bereikt. En, misschien wel belangrijker, hoe je publiek bereikt wil worden. De naam van Bureau Buut sluit daar naadloos op aan. Buut staat namelijk synoniem voor doel en ambitie.

Samenwerken

Kwaliteit staat voor Bureau Buut altijd op de eerste plaats. Daarom werk ik samen met een team van professionals. Van creatieve copywriters en tekstschrijvers tot gepassioneerde illustratoren, grafisch ontwerpers en webdesigners. Hierdoor denken wij makkelijk met je mee over strategie, creatieve concepten en de uitvoering en implementatie ervan.

Waar wij blij van worden

Wij worden vrolijk van bedrijven, instellingen, organisaties of personen met het hart op de juiste plaats. Denk daarbij aan organisaties die – op wat voor manier dan ook – een positieve bijdrage leveren aan mens of maatschappij. Die zich bijvoorbeeld inzetten voor mensen, duurzaamheid, kunst en cultuur, educatie, goede doelen, overheid, zorg of het sociale domein.

Wij verdiepen ons graag nieuwe onderwerpen. Maar je maakt ons echt blij met opdrachten die veel creativiteit vragen.

Wat doet Bureau Buut?

Een belangrijk onderdeel van een goede strategie is keuzes maken. Dat is ook waarom ik heb gekozen voor twee dingen die ik het leukste vind en die ik het beste kan: contentmarketing en communicatie. Daarbinnen richt Bureau Buut zich op het totale plaatje. Zowel online, offline als crossmediaal. Denk bijvoorbeeld aan: websites, teksten, campagnes, e-mailmarketing, social media, SEO, (online) advertenties en drukwerk. Ik begeleid je graag bij het vergroten van je zichtbaarheid en bereiken van je doelgroep.

Koffie?

Het kantoor van Bureau Buut staat in Sint-Michielsgestel, onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Wil je meer weten over onze dienstverlening of samenwerken? Ik spreek graag met je af voor een kop koffie of glaasje. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ja, doen we!